Maak kennis met de beste speciaalbieren van Hollandse bodem!

Er is iets met Nederlands bier waardoor het gewoon beter smaakt dan alle andere. Misschien is het de versheid van de ingrediënten, of de eeuwenoude recepten die in de loop van de tijd geperfectioneerd zijn. Maar wat het ook is, Nederlands bier is heerlijk. De mannen achter Biervaneigenbodem.nl zijn het daar helemaal mee eens, en daarom hebben zij een flink aantal speciaalbierpakketten samengesteld.

Trek in bier? Go Dutch!

Nederland heeft een lange en trotse geschiedenis van het brouwen van enkele van de beste bieren ter wereld. Van Heineken tot Amstel tot Grolsch, Nederlandse brouwers hebben altijd voorop gelopen bij het maken van nieuwe en vernieuwende bieren die je smaakpapillen zullen prikkelen. Maar laten we even heel eerlijk zijn: zo’n krat supermarktpils gaat er misschien best in op een slap verjaardagsfeest, écht lekker bier haal je van lokale bodem uit de streek. Dat begrijpen ook Wouter en Marnix, de twee bierliefhebbende ondernemers uit Vlaardingen die met Biervaneigenbodem de meest smakelijke bierpakketten van het land samenstellen.

Wat de broers óók snappen, is dat zo’n speciaalbiertje van een Nederlandse brouwerij perfect samengaat met andere lekkernijen, zoals een oer-Rotterdams stuk kaas, lekkere knapperige kaassnacks en natuurlijk een smakelijke gedroogde worst. Voeg een paar van deze luxe snacks toe aan de mix en je beseft dat we hier niet te maken hebben met je run-of-the-mill supermarktbier. En door de uitgebreide samenwerkingen met enkele van Hollands beste lokale brouwerijen, zit er altijd wel een biertje bij dat goed bij je past (of twee, of drie, of vier….)

Speciale bierpakketten van Hollandse bodem

De reden dat jij hier op BeerBrewing bent beland, is natuurlijk omdat je van bier houdt – en waarschijnlijk ook omdat je zelf je eigen bier wilt gaan leren brouwen. En hoewel we dat vanzelfsprekend toejuichen om te doen, kunnen we niet ontkennen dat soms het simpel opentrekken van een smakelijk biertje óók wel heel lekker en comfortabel is. En omdat we ook van variatie houden, komen de kant-en-klare brouwerij bierpakketten van Biervaneigenbodem helemaal goed van pas. Zo kies je eenvoudig uit pakketten met 3, 6, 9 of 12 biertjes, stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit.

En denk je dat jij als echte bierkenner zelf wel weet welke speciaalbiertjes jou het beste zullen smaken, dan heb je ook de mogelijkheid om zelf een bierpakket samen te stellen. Op het moment van schrijven kun je kiezen uit meer dan 180 soorten speciaalbier van de beste kwaliteit. Dus of je nu van een heerlijke IPA, Tripel of Stout houdt, de twee bierliefhebbers hebben voor ieder wat wils. Ook erg lekker: als je hier een bierpakket voor 15.00 besteld, dan wordt hij de volgende werkdag al bij je thuis afgeleverd. Wel zo fijn als je plots wat vrienden over de vloer krijgt.

Helemaal klaar voor de vrijdagmiddagborrel!

We kunnen er kort over zijn: als je erover nadenkt is er geen betere manier om je Nederlandse roots te vieren dan met wat heerlijke biertjes van lokale brouwerijen en een oer-Hollands kaasje en andere borrelsnacks. Neem dus snel eens een kijkje bij Biervaneigenbodem en ontdek wat Nederlandse brouwerijen te bieden hebben!

Aanbevolen Artikelen